• Spelpolitiska filmer

  Här kan du se filmer om vår verksamhet och vad vi tycker i spelpolitiska frågor. Vi kommer att löpande lägga upp fler filmer, så håll utkik!

 • Finansieringen av hästsporten måste säkras

  För ATG innebär en spelreglering på lika villkor att aktörer ges möjlighet att etablera sig lagligt på den svenska spelmarknaden, att alla betalar skatt i Sverige, att alla har rätt att erbjuda alla spelformer, både off- och online och att alla följer samma regler vad gäller konsumentskydd och reklam. Givetvis ska alla de aktörer som erbjuder spel på hästar även vara med och bidra till hästsporten. För oss är detta grundläggande och om inte omregleringen av den svenska spelmarknaden blir bra riskerar vi hästsportens framtid. Se gärna vår film här till höger för mer information om vad ATG innebär för hästnäringen.

 • ATG gör Sverige mer levande

  Spelet på hästar omsätter 13 miljarder och ATGs hela överskott går tillbaka trav- och galoppsporten. Delar går även till annan verksamhet som hästforskning, utbildning inom hästverksamheten och djurvård. Det här gör ATG till motorn i svensk hästnäring. Hästnäringen i Sverige genererar totalt cirka 30 000 helårsarbeten, och flest jobb finns inom travsporten följt av lantbruket och ridsporten.

 • Vill du få en påminnelse när likavillkor.nu uppdateras?

  Lämna din epostadress så skickar vi e-post när det finns nya inlägg publicerade.

 • Håll mig uppdaterad!